Menu
https://www.baby2b.nl/de-praktijk/coaching
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Coaching

Door Judith Govers

Een kindje krijgen is een life-event. Daarom maakt alles wat hiermee te maken heeft indruk. Hopelijk positieve indrukken, maar…

Je kunt helaas soms te maken hebben met verwarring, onzekerheid, verdriet, angst en  somberheid. Dit geeft een gebrek aan zelfvertrouwen. Je vraagt je af: waarom ben ik zo? Je had wellicht gedacht dat zwanger zijn één grote positieve ervaring zou zijn, maar wellicht door lichamelijke klachten of door zorgen, piekeren, nare herinneringen of angst lukt het niet om te genieten. En dan moet je nog bevallen! Je zou je je kunnen afvragen: Ik wilde dit toch graag? Misschien voel je je zelfs schuldig. Dat is niet nodig. Sterker nog: je bent de enige niet! Of je hebt een nare bevalling achter de rug en zou graag praten met iemand die verstand van zaken heeft. Zeker wanneer je weer moet bevallen. Of je kunt het leven na de bevalling niet oppakken zoals je had gewild en bedacht. Je zou het moederschap niet leuk kunnen vinden of zelfs naar. Dit is niet wat je wilt, maar het lukt je niet om de draad op te pakken. Helaas is er soms geen roze wolk.

Ik kan je hierbij helpen. We gaan op zoek naar wat jou in de weg staat en pakken dit aan zodat je weer kunt genieten. Ik gun iedereen een blij hart en een rustige geest! 

Ik mag mij een bevallingssverwerkingsspecialist noemen. Naast een coachopleiding heb ik opleidingen gevolgd om mij te bekwamen in alles wat te maken kan hebben met de uitdagingen van de psyche rondom zwangerschap en geboorte. Onder andere door gebruik te maken diverse methodes, waaronder EMDR, kan ik je helpen wanneer spanning, wellicht trauma, je belemmerd vrij te leven of functioneren. Ook wanneer je te maken hebt met verlies sta ik graag voor je klaar. 

We plannen eerst een intakegesprek, daarna zien we samen wat het vervolg gaat zijn. De vertrouwelijke gesprekken duren zo’n 1,5 uur. Kosten bedragen € 95 per uur. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden. Wellicht is jouw werkgever bereid te vergoeden wegens ‘zelfontwikkeling’. 

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Dat kan hier

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag