https://www.baby2b.nl/de-praktijk/cursussen-en-workshops/workshop-klankschalen/_493____NL
Spoedgeval? Bel direct: 035 - 52 68 120
Wil je je aanmelden?
 

Workshop klankschalen

Ben je toe aan een heerlijke ontspanning en kun je wel wat nieuwe energie gebruiken?

Tijdens ons drukke leven vergeten we soms stil te staan bij ontspanning, terwijl deze zo belangrijk is, juist nu je zwanger bent. Gun jezelf een bijzonder moment van ontspanning!

Vanaf september 2017 organiseren we in ons verloskundecentrum een ontspannende workshop ‘KLANKSCHALEN’. 

Terwijl je heerlijk ligt op een matje met fleece deken, geniet je van de bijzondere klanken van verschillende klankschalen, gong en nog veel meer mooie instrumenten.

De sessie begint met het kort aan- en ontspannen van alle spiergroepen. Daarna wordt het effect gebruikt dat de trilling van klank op het lichaam heeft. Het is wetenschappelijk bewezen dat trilling, doordat we voor meer dan 60% uit water bestaan, wordt overgenomen en wordt getransporteerd door het hele lijf. Hierdoor worden blokkades opgeheven, de ademhaling langzamer (stressreductie) en er ontstaat een combinatie van diepe ontspanning & vitaliteit. Het kan heel goed zijn dat je baby lekker beweeglijk wordt tijdens deze ervaring!

Wat kun je verwachten na de klanksessie?

  • diepe ontspanning

  • enorme stressafname

  • hernieuwde energie

  • hoge productiviteit

  • rust in je hoofd

De workshop wordt gegeven door Nicole Makker, moeder van 2 kinderen. Zij wil deze workshops in ons Verloskundecentrum verzorgen als onderdeel van de werkzaamheden voor haar bedrijf  ‘Life Changing Business’. 

De eerstvolgende workshops staan gepland in

  •  data volgen

De workshop duurt ongeveer een uur en start om 19.00 uur.

Kom je alleen? Of wil je deze ervaring delen met je partner? Wellicht met een goede vriendin of je moeder? Alles kan!

De kosten voor de workshop bedragen €15,00 p.p. Als je de ervaring wilt delen met je partner bieden we jullie de workshop aan voor €25,00 per stel.

Ben je toe aan een moment voor jezelf en wil je even helemaal ontspannen waarbij je niets hoeft ?Kom dan naar deze bijzondere workshop.

Aanmelden kan via: info@baby2b.nl of door het aanmeldingsformulier te verzenden. Je krijgt een bevestiging per mail retour. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Contact