Menu
https://www.baby2b.nl/de-praktijk/cursussen-en-workshops/workshop-s-ouderschap
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

(Gratis) Workshops

Vanaf oktober 2016 kun je geheel gratis deelnemen aan superleuke 2 workshops:

De eerste workshop heet  'Contact met je (aanstaande) baby'. Jij en je partner leren hoe jullie nu al contact kunnen maken met jullie zoon of dochter, maar ook hoe je dat doet als hij/zij geboren is. Hoe herken je wat de baby bedoelt, hoe kan je spelen en communiceren met je zoon/dochter? Je krijgt onder andere te schattige filmpjes te zien die de workshop ondersteunen en diverse handreikingen om zelf te oefenen! Het wordt zeer gewaardeerd door aanstaande ouders die jullie voorgingen. Een aanstaande vader zei nadat hij de workshop had gevolgd: 'Eerst ging ik een kind krijgen, nu word ik vader!'.

De tweede workshop heet 'Klaar voor het ouderschap'. Jullie gaan ontdekken wat voor een vader en moeder je wilt zijn, hoe je dit samen gaat doen, wat je je kind wilt leren en hoe je samen leuk voor elkaar blijft... dit zijn tenslotten de (leuke) uitdagingen waar je voor komt te staan. Ook hier een grote waardering van anderen die de workshop deden: 'Je wordt aan het denken gezet over dingen waar je niet dagelijks mee bezig bent, of samen bespreekt: erg nuttig en leuk voor elkaar!'.

Bij voorkeur worden beide workshops gevolgd. Ze duren allebei anderhalf uur. De volgende data zijn gepland:

  • woensdag 19 & woensdag 26 januari 2022
  • woensdag 11 en woensdag 18 mei 2022

De worskshops beginnen om 19.30 uur (vanaf 19.15 uur binnenlopen) en worden gehouden op ons centrum in Huizen (Ambachtsweg 46).
Je kunt je opgeven tijdens het spreekuur, maar ook via de mail (info@baby2b.nl) of telefonisch (035-5268120) of door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag