Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Lianne
16102023
Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad bij Verloskundecentrum Judith Govers! Judith, Leonie, Esmee en Marjolein zijn een professioneel, goed op elkaar ingespeeld team met enorm veel kennis. Elk bezoek aan de praktijk voelt als een warm welkom. Daarbij zijn ook zeker de cursussen voor iedereen een aanrader! Bedankt voor alle goede zorg!
Sabrina
1522023
Tijdens mijn zwangerschap bleek mijn kindje te klein en kwam ik onderbegeleiding van de gyn.\nOndanks dat ik niet meer de fijne begeleiding van leonie had , bleef ze toch op de achtergrond aanwezig. Ze belde geregeld om te kijken hoe het ging.\n\nNa mijn bevalling kreeg ik door personeel te kort bij de kraamzorg geen hulp.\nMaar hoe fijn is het dan als leonie en de andere dames mijn kraamweek toch fantasties hebben gemaakt door er voor me te zijn. Om de dag kwamen ze langs en we hebben telefonisch bijna elke dag gesproken. \n\nIk kan niks anders zeggen dan wat een top ervaring ik heb gehad bij jullie. \n\nVoor mij was dit mijn enige zwangerschap maar ik zal tegen iedereen zeggen dat als ze goeie persoonlijke zorg willen ze bij jullie moeten zijn. \n\nBedankt voor alle goeie zorgen. \nMet een dikke kus van Mara.
Clair
792022
Wat ben ik onwijs blij dat ik bij mijn 2e zwangerschap bij jullie terecht ben gekomen. Beste keuze ooit. Tijdens de zwangerschap goed begeleid en voelde me vrij om alle vragen en angsten te bespreken. Bij de bevallig geholpen door Roos en ben haar voor eeuwig dankbaar voor de fijne thuisbevalling. Deze keer geen trauma maar een heel fijn en trots gevoel als ik eraan terug denk. Bedankt voor alles.
Joyce
922022
Afgelopen maanden fijne begeleiding gehad van alle 4 de verloskundigen! Mijn grootste wens tijdens deze 2e zwangerschap was om thuis te bevallen en dat is gelukt! Super fijne en rustige begeleiding van Leonie tijdens de bevalling. Onze kleine man was er al een half uur nadat Leonie binnen was, maar evengoed is alles rustig voorbereid en klaargezet. Ik vond het erg fijn om tijdens de bevalling alleen mijn partner en Leonie om me heen te hebben, dat gaf veel rust!
Ilona
2912022
Bijna 5 jaar geleden schreef ik al een berichtje over hoe blij ik met jullie was en dat ik terug zou komen mocht er een tweede kindje komen. Het tweede kindje is ondertussen al weer 5 maanden oud, maar ik denk nog regelmatig terug aan de zwangerschap en bevalling. In lastige situaties vanwege de hele pandemie werd er meegedacht en naar een passende oplossing gezocht. Mijn onzekerheden werden serieus genomen en ik werd gerustgesteld. Mijn bevalling werd fantastisch begeleid door Ellen. Zij straalt zoveel rust uit. Heerlijk! Ik ga het bijna jammer vinden dat er geen derde kindje zal komen, haha. Stuk voor stuk prachtige vrouwen!
Mirette
2412022
Wat een top team! Inmiddels hebben Judith en haar team ons begeleid bij de zwangerschap en geboorte van onze 3 kids. Ellen was aanwezig bij de laatste 2 bevallingen, wat mij betreft een perfect match was. Ik kijk terug naar mooie zwangerschappen en goede bevallingen. Zeker wel met uitdagingen of onzekerheden, maar altijd heb ik mij gehoord gevoeld en werd ik serieus genomen.
Verloskunde is sowieso een bewonderenswaardig vak, maar de manier waarop je dit vak uitoefent maakt het verschil. Deze vrouwen inspireren mij telkens weer met hun toewijding, kennis en liefde.
Mocht je een praktijk zoeken, hier moet je zijn!
Nathalie
872021
Lieve iedereen!
Wat wil ik je jullie bedanken voor de beste begeleiding die een vrouw (gezin) kan krijgen. Onze twee kinderen zijn beiden bij jullie geboren en daar kijk ik met een dikke 10 op terug! Onze dochter is vorige week geboren en heb weer het zelfde gevoel als bij onze zoon dat ik bijna niet kan wachten om jullie weer te zien. Of je nou even wil kletsen of een persoonlijke medische vraag wil stellen niks is jullie te veel. Het is gewoon of je bij jullie thuis komt. Iedereen die nog een twijfels heeft welke verloskundige centrum je moet kiezen, twijfel niet en bel/mail Judith Govers.
Nogmaals bedankt!
Liefs Nathalie, Pasquinel, Jace en Nyala
Sanne
2662021
Lieve dames,
Bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen maanden. Jullie zijn allemaal toppers!
Mijn wens was om thuis te bevallen en dit werd door het hele team gesupport. Mede door dit vertrouwen is dit ook gelukt! De bevalling kwam vlot op gang, mede dat ik zelf doorhad dat de bevalling ‘echt’ begonnen was en Leonie net binnen kwam, zat ik al op 9cm ontsluiting.
Het ging zo snel dat ik even aan het idee moest wennen maar Leonie heeft mij aangemoedigd en goede begeleiding gegeven en 2 uur later was onze kleine dame er al!
Nogmaals veel dank, ook namens Kevin & Mara.
Liefs, Sanne
Kim
722021
Zeer tevreden over verloskundigepraktijk Judith Govers! Ondanks dat ik medisch was en dus onder het ziekenhuis viel was ik altijd welkom om het hartje te luisteren, voor controle e.d. En de dames zijn ook stuk voor stuk betrokken, lief, kundig en meedenkend. Voelde me altijd enorm op mijn gemak en welkom. Dank jullie wel!
Stephanie
2682020
In 2017 meldde ik mij aan bij dit zeer professionele verloskundecentrum met informele sfeer voor mijn eerste zwangerschap. Ik had in het geboorteplan voor een ziekenhuis bevalling gekozen, maar de bevalling vorderde zo vlot dat het een thuis bevalling werd. Geen moment heb ik mij hierover onzeker of onprettig gevoeld dankzij de goede voorbereiding door het centrum en uiteindelijke begeleiding van Leonie. Onze eerste zoon werd thuis geboren en de omstandigheden waren perfect, in de rust en vetrouwde omgeving, zonder poespas. Ik bedacht mij toen al dat mocht het nog eens voorkomen dan kies ik hier zeker weer voor!\n14 dagen geleden was het moment daar en mocht ik ons tweede wonder verwelkomen bij ruim 38wk in hetzelfde huis in het bijzondere bijzijn van alleen mijn oudste zoontje. Door de positieve ervaring van mijn eerste bevalling wist ik dat ik dit aankon en kwam ons 2de zoontje gezond en huilend ter wereld. Deze bevalling was totaal onverwachts in 2,5uur afgedaan en de hulptroepenkwamen enkele minuten later aan, wederom Leonie wat het voor ons extra leuk maakte! Twee bijzondere thuisbevalling met alle goede (na)zorg.Daar ben ik alle dames van het centrum zeer dankbaar voor! Van harte aanbevolen voor een ieder opzoek naar enthousiaste, professionele, en ook gezellige begeleiding van zwangerschap en bevalling! Veel liefs van de familie Ishac!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag