Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Esmee
2122015
Een fantastisch team, allemaal erg lief, geïnteresseerd en meelevend. de controle's waren altijd gezellig, ik ben heel goed door mijn bevalling heen geleid en de nazorg was ook erg gezellig en alles is gewoon top!
kirsten grolle
2022015
In 1 woord super van begin tot eind super begeleid !!
in 2.5 uur bevallen van mijn eerste kindje zelfs hun stonden versteld hihi ging sneller dan gedacht :)
Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en adviezen !

Liefs, Kirsten Stephan & Chloëy Yazz
linda
2022015
Echt een superteam , en een gezellige sfeer!
Bij alle twee mn bevallingen geweldig geholpen door leonie!
Ga zo door!!!
Liefs linda
monique kievith
2022015
Echt een top ervaring. We hadden meteen een klik. Ik kan echt niks anders zeggen dat het een super praktijk is met hele lieve dames! Ik kijk met heel veel plezier terug!
Liefs monique
Cunera
30122014
Al sinds het eerste contactmoment tot het laatste bezoekje tijdens de kraamtijd werd ik geweldig begeleid door een team van goed opgeleide, zeer empathische en lieve dames.
Ik kon met al mijn vragen terecht, ook 's nachts. Echt, niks dan lof!
Ilse
15112014
Een fijne praktijk met lieve mensen die je goed begeleiden. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn 2 zwangerschappen waarbij ik onder controle ben geweest bij de praktijk.
Cindy
30102014
Wat een fijn team van verloskundigen. Een prettige en deskundige begeleiding waar de tijd voor je wordt genomen. En extra services zoals het hartjes spreekuur en de inloop ochtenden van lactatiekundige Lucia. Vooral van het laatste heb ik dankbaar gebruik gemaakt: dankzij het advies van Lucia heb ik binnen een week een tevreden kind in plaats van een alsmaar spugende en misselijke baby. Zeker een aanrader als je vragen mbt borstvoeding hebt!
Donna
29102014
Tijdens mijn zwangerschap ben ik perfect begeleid door het hele team. Ik vond het fijn dat je afwisselend afspraken hebt met alle verloskundigen zodat je ze allemaal leert kennen. Je weet immers nooit wie er bij je bevalling is. In ons geval was dat Simone, en dat vonden we heel erg fijn omdat we een heel leuk en prettig contact met haar hadden tijdens de controles en er voor ons gevoel een prettige 'klik' was. Tijdens de bevalling heeft ze ons dan ook heel erg fijn en goed begeleid waardoor ik terug kijk op een hele bijzondere ervaring. Dus: dank jullie wel voor jullie advies, begeleiding en betrokkenheid!
Marloes en vincent
11102014
Bij onze kinderen was de begeleiding/zorg voor, tijdens en daarna top! Niets meer dan lof. Kennis van zaken en allen erg kundig. Jammer dat wij niet meer terug komen. Het was gewoon gezellig. Maar we houden het er toch echt bij 2!
Bianca Rothengatter
2692014
Zowel tijdens m'n eerste als tweede zwangerschap: niets dan goeds over jullie! Topteam!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag