Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Marleen & Martijn
2562020
Inmiddels alweer 3 maanden geleden dat wij bevallen zijn van ons tweede kindje en wederom onder jullie fantastische begeleiding gedurende de zwangerschap en bevalling!
Wat kijken wij terug op een geweldige thuis bevalling. In eerste instantie ,net als de eerste bevalling, zou deze plaats vinden in het ziekenhuis. “Maar waarom zou je nu niet thuis beginnen” vroeg Judith
Ja waarom ook niet .... en nog steeds zijn wij enthousiast zo fijn in je eigen vertrouwde veilige omgeving
Bedankt voor jullie vertrouwen , steun, adviezen en luisterend oor
En ook complimenten voor Roos, stagiaire, ik heb mij erg op mijn gemak bij je gevoeld tijdens de bevalling.
Lieve allemaal bedankt, jullie hebben een speciaal plekje bij ons.
Anna
2732020
Wat fijn om onder begeleiding van deze geweldige mensen te zijn. Judith, Leonie, Ellen en Bonny, wij hebben jullie vijf jaar lang met hart en passie zien werken. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor de informatieve spreekuren, zorgvuldige controles en uitstekende begeleiding tijdens de bevalling. Bij deze willen we graag Ellen in het bijzonder bedanken voor de begeleiding van de bevalling van onze 3de dochter Nina. Bedankt Ellen voor het vertrouwen en de steun die je gaf, voor het geruststellen, je tips en je professionalisme.
Wij zouden alle aanstaande ouders willen aanraden om jullie als verloskundigen te kiezen tijdens hun zwangerschap en bevalling, beter dan jullie team vind je in het Gooi niet !
Tjerry en Esther
29112019
Dream team! Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat zij er altijd voor ons waren. Tijdens de gesprekken was er altijd oog voor onze gedachten, zorgen en wensen. Alles was/is bespreekbaar. Kortom een aanrader om u aan te melden bij verloskunde centrum Judith Govers.
Aina
1392019
Dear Judith, Leonie, Ellen, Boni and Anne-Wil. I can't thank you enough for helping me and my husband bring 4 kids into this world. Starting back from 2008 with our daughter, and now our son Arthur 9 days ago - it's been a beautiful journey that i will always remember with warmth in my heart. Special thanks to Anne-Wil for being with me from beginning to end during my delivery. For breathing with me, for switching from Dutch to English to make it easier for me, for explaining every step I was going through, and holding my hand. Thank you!
Greeting from our big family, Aina, Arjan, Amelia, Avelina, Akim and baby Arthur
Marit
1382019
Wat zijn wij blij met de begeleiding van Judith, Leonie, Ellen en Bonny. De controles waren altijd gezellig en het voelde alsof alles besproken kon worden. Onze oudste die meeging werd leuk betrokken bij de bezoekjes waardoor zij zich ook altijd gezien voelde.
De bevalling en begeleiding daarbij was super! Een hele fijne thuisbevalling waarbij ik de gehele tijd vertrouwen had in alles.
We gaan het zeker missen. Groetjes Jorn, Marit, Lynn en Leah
Ikram el Otmani
2462019
Geweldig team! Allemaal voeren ze hun dienst met liefde & passie uit. het is mijn 3e zwangerschap maar de eerste keer bij deze praktijk van Judith Govers. Eleyna en ik missen de bezoekjes nu al.

Wanneer je opzoek bent naar een praktijk waar je het gevoel hebt dat je serieus wordt genomen en een goeie begeleiding krijgt in je zwangerschap dan zit je hier zeker goed. Één en al liefde voor jullie lieve Ellen, Judith, Leonie en Bonnie❤
Nicole
27112018
Voor de zwangerschap en bevalling van ons derde kindje zijn we weer onder begeleiding van Judith en haar team geweest. Ook voor het eerst deelgenomen aan Centering Pregnancy. Wat was het een fijne tijd! Had altijd het gevoel dat ik kon bellen als ik ze nodig had en hun ervaring, kennis en kunde heeft ons ook tijdens deze zwangerschap weer enorm geholpen. Durfde het zelfs met hun aan om thuis te bevallen. En wat was dat fijn! En zelfs gezellig :) Dames, dank weer! Groetjes Bas, Nicole, Floris, Gijs en Lotte
Petra
12112018
Jullie zijn een mooi, en warm team... Wij hebben genoten van de gezellige middagen, het was niet alleen maar leerzaam, maar ook super gezellig. We hebben een mooi vangnet voor elkaar kunnen creeeren, erg bijzonder... Kan het iedereen aanraden. (Centering Pregnancy)
Lisanne
1112018
Ontzettend fijn om tijdens mijn zwangerschap te worden bijgestaan door deze 4 fantastische vrouwen!
Kennis en kunde staan hoog in het vaandel en dit gaf mij voldoende vertrouwen om een thuisbevalling aan te durven.
Begeleiding is top zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling waardoor ik nu heerlijk kan genieten van een prachtige zoon!
Dames bedankt en tot in de toekomst ;-)
Suus
782018
Meer gepassioneerd voor je vak kun je niet zijn! Wat n enthousiasme en gezelligheid :-). Jammer dat je na de zwangerschap afscheid moet nemen van de bezoekjes.
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag