Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Sonja den blanken otten
2562018
Wat zijn wij super goed begeleid 9 maanden lang! En ook de kraamperiode. Er was altijd tijd genoeg en anders werd er tijd voor ons gemaakt. We voelde ons altijd welkom. Bedankt voor deze super fijne en bijzondere tijd!
Kimberley
2062018
Wat een fijne begeleiding heb ik gehad tijdens mijn zwangerschap en bevalling! Geen vraag is te gek en Judith, Leonie, Ellen, maar zeker ook Bonny staan altijd voor je klaar. De Centering Pregnancy was een fijne manier van voorlichting en controles en een leuke manier om andere nieuwe moeders te leren kennen.
Bij een eventuele volgende zwangerschap kies ik absoluut weer voor deze praktijk. Dames bedankt voor de fijne tijd!
Eduard & Laura
3152018
Geen pijnbestrijding, zo min mogelijk medische interventies en in alle rust thuis bevallen waren onze belangrijkste wensen binnen het geboorteplan. Vertrouwen is dan heel belangrijk. En dat krijg je wanneer je weet dat je in de juiste (verloskundige) handen bent. Leonie kwam precies op tijd (volledige ontsluiting) en heeft het geboorteplan tot op de komma gevolgd. Ontzettend waardevol omdat wij mede hierdoor terugkijken op een supermooie bevalling. Dat voelt naast de geboorte van onze zoon als een extra cadeau! Wetende dat iedere bevalling anders verloopt en dit dus niet vanzelfsprekend is.

Lieve dames, bedankt voor jullie kennis, kunde, goede zorgen en fantastische begeleiding.
Bianca
2732018
Eerste 3maanden bij vk in Almere gezeten toen verhuisd naar huizen en wat ben ik daar enorm verrast door Judith en haar team!! In vergelijking met almere kwam ik echt in een warm bad terecht. Alles kon.. je onzekerheid namen ze weg.. zorgde voor altijd een goede sfeer.. hielpen je met al je vragen.. kortom kind aan huis!
Tijdens bevalling echt heel blij geweest met Judith aan mijn zij! Zelfs langer erbij blijven omdat je het moeilijk hebt❤
Mijn stap zal wat groter zijn om voor een 2e te gaan maar mocht het gebeuren dan kies ik 100%zeker weer voor jullie!❤
Daarbij wil ik nog even kwijt dat bonny echt ook een top vrouw is die altijd voor je klaar staat!!
Ik zal jullie missen. Jullie hebben een speciaal plekje gecreëerd ❤❤❤
Simone
2632018
Sportieve dame die Ellen.. een sprintje trekken omdat mijn 3de kindje ineens nieuwsgierig was naar de wereld was geen probleem!

Mijn 3de wonder op de wereld gezet met ondersteuning van Deze praktijk, super!

Groetjes Simone
Iris
912018
Super hip en betrokken team. Ik heb genoten van jullie begeleiding en hulp. Jullie namen allemaal echt de tijd voor mij dat gaf me een vertrouwd gevoel. Bedankt!
Eveline
21112017
Met een tevreden gevoel kijken wij terug op de begeleiding van jullie allemaal tijdens de zwangerschap en bevalling. Vooral de rust en ontspannen sfeer heb ik als zeer prettig ervaren, vooral tijdens de bevalling. Ik zou jullie zeker aanraden. Nogmaals heel veel dank!
Anke
13112017
Wat een geweldige team!
Echt ik ga jullie onwijs missen! Nou volgens mij zegt dat al genoeg!
Jullie zijn persoonlijk, betrokken, professioneel! Jullie hebben de meest bijzondere dag nog specialer voor ons gemaakt!
Chantal
10112017
Wat een top team en een super begeleiding!
Heb me enorm thuis gevoeld en niks is het team teveel!
Mocht ik weer zwanger zijn.. kies ik weer voor Judith en haar team! Onwijs bedankt dames!
Astrid
15102017
Zeer goede begeleiding gekregen. Top.
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag