Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Leonie
10102017
'Zomaar' wat enthousiaste ervaringen over Centering Pregnancy:

Geweldig om je zwangerschap en moederschap te kunnen delen! Waardevol en bijzonder om ineens zo hecht te zijn met deze lieve meiden! Alles.. maar dan ook echt alles wordt besproken! Centering Pregnancy is een aanrader! Quality time voor jou en je zwangerschap/baby . - Rianne -

Zo blij dat ik mee gedaan heb met CP! In het begin wel twijfels gehad, maar nu zo blij dat ik doorgegaan ben. Zo waardevol om alles te kunnen delen. Ook voor moeders die al kinderen hebben, zeker een aanrader! - Alice -

Voor mij hele waardevolle meiden, waar ik zelfs snachts met mijn vragen terecht kan. 
Ook ik had mijn twijfels maar totaal geen spijt van gehad om aan CP mee te doen!! 
En 12 vriendinnen erbij gekregen. - Donna-

Had het zeker niet willen missen! Zo leuk en fijn dat we zoveel aan onze groep hebben nu nog steeds! Dankbaar! - Annemiek -

Na 12 jaar wonen in de grote stad naar huizen verhuisd, zwanger en nieuw in dit dorp! Heb ik heb gelijk 12 nieuwe meiden leren kennen met de zelfde onzekerheden en vragen! Zo handig! Dag/nacht altijd iemand in de buurt die je kan helpen. Alle types dames met 1 overeenkomst, het allermooiste wat er is! - Willemijn -
Jacqueline
8102017
Heel fijn begeleid tijdens de zwangerschap van onze zoon. Ik was erg sceptisch over de Centering Pregnancy omdat ik geen zin had in een zweverig thee clubje. Leonie heeft mij op het hart gedrukt het gewoon eens te proberen (minstens 2x) en daarna kon ik altijd stoppen. Met frisse twijfel de cursus ingestapt en nu is onze zoon bijna 5 maanden en hebben we nog steeds een app groep met de moeders die dagelijks leuke of zinvolle dingen deelt. Ook komen we nog samen met de baby's. Tijdens de zwangerschap veel gehad aan de cursus. Geen zweverig gedoe, praktische info en een goede voorbereiding. En ook gezellig ;-)
nadia Schuurman
2692017
Ontzettend tevreden over de begeleiding die ik heb gehad de gehele zwangerschap en ook daarna.
De workshops die worden aangeboden ook allemaal gevolgd en waren ontzettend leerzaam.
Via deze weg willen wij jullie nogmaasl bedanken voor alle goede zorgen .
veel liefs van Nadia bas en Kleine Sammy.
Pauline
3182017
2x een zeer goede ervaring tijdens de zwangerschappen gehad!! Top team, ervaren, deskundig, denken mee, leven mee en nog veel meer...!
Demian en Romany
562017
Lieve dames,

Graag wil ik jullie bedanken voor het fijne contact en het begeleiden van mijn zwangerschap. Ik heb het altijd als zeer prettig ervaren. Ik deed aan Hypnobirthing en bij mijn vorige bevalling bij een andere verloskundige praktijk was men hier nog al sceptisch over. Jullie stonden er voor open en ik mocht mijn geboorteplan toelichten. Erg fijn om met jullie te kunnen sparren en mede door jullie ervaring en kennis nog meer te kunnen toevoegen aan mijn geboorteplan.

De spreekuren waren altijd gezellig en jullie waren erg open en eerlijk. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik als Zzper altijd s'avonds bij jullie terecht kon voor een afspraak. Wanneer er geen ruimte meer was en het was noodzakelijk mij toch even nog te zien (dit was in de laatste weken van mijn zwangerschap) dan was er altijd een mouw aan te passen en werd ik gewoon tussen door even ingedeeld.

Tijdens de bevalling dacht Ellen goed met ons mee en overlegde alles wat ze deed qua handelingen, stelde ons gerust en gaf ons complimenten. Er was totaal geen haast en ik mocht mijn manieren van Hypnobirthing toepassen. Ellen moest het personeel in het ziekenhuis inlichten. Dat als ze zouden zien, ze niet dachten dat ik niet aan het bevallen was. Ik had namelijk net als met mijn vorige dochter geen pijn tijdens de weeën en kon deze heel goed opvangen. Het was tijdens de bevalling erg gezellig en we hebben zelfs bij 8 cm ontsluiting nog allemaal een kroket gegeten. Ellen zei: Het lijkt wel een feestje!

Tijdens de kraamweek, komen jullie ook langs voor controle en om natuurlijk de baby te bewonderen. Ook dan zijn jullie echt oprecht geïnteresseerd hoe het met mij, de baby en het gezin gaat. De bevalling wordt dan besproken en er wordt geëvalueerd hoe je de kraamverzorgster vind. Helaas hadden wij geen klik met de kraamverzorgster, zelfs niet al na een evaluatiegesprek met de kraamverzorgster. Judith pakte dit meteen op en zei: Ik ga zo het bureau bellen en dan krijgen jullie morgen ochtend nog een nieuwe kraamverzorgster. Heerlijk dat jullie mee denken en meteen in actie komen.

Dames ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen en lieve woorden. Wij zullen jullie adviseren aan kennissen en vrienden. Als er ooit nog een derde kindje mocht komen, zien jullie ons zeker terug!

Veel liefs van Demian & Romany
Saskia
2152017
Heb voor alle drie mijn kinderen voor jullie praktijk gekozen. Vind de begeleiding super! Jullie geven vertrouwen en stralen rust uit. Fijne en deskundige begeleiding waarbij je merkt dat jullie altijd voor me klaar stonden en ik altijd terecht kon met vragen. Jullie gaven ons de ruimte om vorm te geven aan de bevalling zoals ik/wij dat wilde(n). Super bedankt, mede door jullie begeleiding kan ik terugdenken aan drie voorspoedige bevallingen en een fijne kraamtijd.
Marieke
2042017
Super fijne praktijk met fantastische verloskundigen. Ook Ellen is echt een aanwinst in jullie team!! Ik raad ook iedereen aan om je vooral op te geven voor Centering Pregnancy. Buiten veel informatie en begeleiding heb ik er hele lieve vriendinnen aan over gehouden. Echt een aanrader!!!
Nicole
2632017
Dank je wel Ellen!
We hebben je begeleiding tijdens de bevalling als zeer prettig ervaren! We hadden alle vertrouwen in je kundigheid. Door je rust en goede uitleg wat er ging gebeuren en je coaching heb je ons enorm geholpen en gesteund tijden de bevalling. Dank je wel!

Tot snel!
Ilona
2632017
Super praktijk! Lieve, betrokken verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Tijdens de zwangerschap goed begeleid. Met de bevalling bleef Leonie bij ons, ondanks dat we overgedragen werden. Toen de kraamweek werd afgesloten, belde Leonie nog hoe het ging zonder de kraamhulp en ik kon haar zelfs bellen op haar vrije dag! Dat verdient een dikke pluim! Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan kom ik zeker terug.
Darina
1032017
Heel goed en fijn begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Lekker gewoon en nuchter. Altijd gezellig tijdens bezoekjes. Persoonlijk. Er wordt de tijd voor je genomen ook al is het druk. Nooit het gevoel gehad dat het even snel moest.... ( ja bij de bevallingen, maar dat ligt niet aan jullie ;)
Super bedankt!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag