Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Darina
1032017
Heel goed en fijn begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Lekker gewoon en nuchter. Altijd gezellig tijdens bezoekjes. Persoonlijk. Er wordt de tijd voor je genomen ook al is het druk. Nooit het gevoel gehad dat het even snel moest.... ( ja bij de bevallingen, maar dat ligt niet aan jullie ;)
Super bedankt!
Daphne
812017
Lieve Judith, Leonie, Lieke en Marliek,

Wat ben ik blij dat ik voor jullie heb gekozen! Gedurende mijn hele zwangerschap stonden jullie voor ons klaar en kon ik altijd bij jullie terecht.
Ons meisje heeft lang op zich laten wachten (41+4) en toen ze zich eenmaal aandiende, had niemand gedacht dat ze zo snel er zou zijn.
Marliek, je was een grote steun tijdens de bevalling en gaf me op het juiste moment even het zetje wat ik nodig had.
Ik kijk terug op een ontspannen zwangerschap en een goede bevalling! Dank jullie wel voor de goede zorg en mochten wij ooit gezinsuitbreiding verwachten dan zullen we niet aarzelen om weer bij jullie te komen!
Marilou
112017
Bedankt voor de goede zorg! Alle onzekerheid die er op sommige momenten was wisten jullie weg te nemen.
Mark & Yvonne
15112016
Wat een fijn team en wat ben ik blij met de goede begeleiding! Er wordt ruim de tijd voor je genomen en we voelden ons erg welkom. Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling staat iedereen voor je klaar. Ik vond het dan ook erg jammer dat ik tijdens de bevalling moest worden overgedragen aan het ziekenhuis, want ik had Judith er heel graag bij gehad. Als er nog een tweede komt, zien jullie ons zeker weer terug!
Anita
28102016
Onzettend tevreden over Judith haar praktijk en alle medewerkers. Ik kon mij geen beter verloskundige praktijk wensen. Vanwege medische indicatie hebben Judith en haar team mijn bevalling moeten overdragen aan het ziekenhuis. Na een ietwat heftige bevalling en te snel op de been willen zijn, helaas mijzelf voorbijgelopen met een flinke terugslag als gevolg. Helaas ging de bekende roze wolk niet voor mij op maar daar hebben jullie allen mij doorheen gesleurd .
Daarom wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle steun en toeverlaat. Het snelle schakelen en alle peptalkjes.
Ik wist niet dat verloskundige zijn zo'n breed taakomschrijving had.
Naast jullie begeleiding van de afgelopen 9 maanden van mijn zwangere ikke hebben wij nu als gezin ook ontzettend veel aan jullie gehad.
Ik kan en zal jullie dan ook te allen tijden aanbevelen. Een fijn en betrokken team die er alles aan doet om mama en kind te ondersteunen waar nodig is.

Munure
26102016
Op maandag 03 oktober 2016 ben ik thuisbevallen van een tweede dochter. Tijdens mijn bevalling had leonie dienst. Leonie heeft me tijdens de bevalling zo goed ondersteund, zodat de bevalling voorspoedig liep. Ik had me dochtertje Yaren binnen 2 uur in me armen. Tijdens mijn zwangerschap ging ik met plezier naar de dames. Een topteam, jullie zijn echt een aanrader!!!! Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie tijd en de goeie begeleiding tijdens mijn zwangerschap!!!
Sylvia
20102016
Na een zwangerschap die ik niet op een roze wolk heb beleefd, hebben de verloskundigen van de praktijk van Judith Govers mij enorm prettig en proffesioneel bijgestaan. Zij hebben er alles aan gedaan om zowel de zwangerschap als bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zij luisteren naar jouw behoeften en naar jouw specifiek wensen in je zwangerschap en bevalling. Fijn en vertrouwd ben ik bevallen van een lief en gezond mannetje!
Nicky
20102016
Ik kan deze verloskundige praktijk zeker aanbevelen !! Ze nemen je serieus als je onzeker over iets bent en nemen het zekere voor het onzekere dat is wat je wil in deze spannende tijd. Lieke heeft mijn bevalling gedaan en ze was echt super lief voor mij en mijn vriend en natuurlijk voor onze prinses en begeleide me zeer vakkundig daardoor prachtige ervaring door zelf mijn kindje op te vangen zo ontzettend mooi !!! Mocht ik nog een kindje krijgen sluit ik me zeker hier weer aan.
Sanne Rothengatter
19102016
Ontzettend bedankt weer! Opnieuw hele fijne begeleiding door de gehele praktijk! Zo welgemeend en fijn betrokken! Zowel tijdens zwangerschap, spoedtelefoon als na de bevalling! Jullie zijn echt TOP!
Frank en Daisy Kolder
19102016
Bij de dames van deze praktijk word je echt heel goed begeleid en dat is voor aanstaande papa's en mama's heel fijn. Als betrokken vader heb ik veel geleerd en kon ik me goed voorbereiden, net zoals mijn vrouw, die, je raadt het niet, het meeste werk verzette.

Vakmanschap, deskundigheid, vakkundigheid en vooral rust en zekerheid, dat vind je in deze praktijk en dat maakt een zwangerschap en een bevalling wel zo leuk.

De tweede bevalling was echt top geregeld. In tegenstelling tot onze wens om in het ziekenhuis te bevallen, want dat kon niet meer, was het een thuisbevalling. Dat wilde ik , maar gelukkig had Leonie de touwtjes stevig in handen en begeleidde zij de bevalling naar een geweldige ervaring.
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag