Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Laurence
592016
Aan iedere zwangere vrouw kan ik deze praktijk aanraden!! De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was top!
Alle verloskundigen zijn zeer bekwaam en prettig in de omgang. Ook zijn ze laagdrempelig bereikbaar voor vragen buiten het reguliere spreekuur om en komen ze langs op huisbezoek. Niets dan lof voor deze dames! (en ik ben heel kritisch, werk zelf in het ziekenhuis). Een heel fijne verloskundigenpraktijk!
Petra
2982016
Ook bij deze zwangerschap door jullie begeleid omdat het de vorige keer zo goed was bevallen ( ondanks dat wij niet meer in Huizen wonen) Altijd kon ik met vragen/twijfel bij jullie terecht wat ik als zeer fijn heb ervaren! Jullie zijn allemaal toppers!! Uiteindelijk heeft Lieke de bevalling van onze zoon Lucas gedaan:) Dames, allemaal ontzettend bedankt voor alles en ga zo door!!
Mèlanie
2882016
Wat een ontzettend fijne verloskundige praktijk! Vanaf het eerste moment voelde het fijn en vertrouwd om bij jullie te komen. Elke controle was er veel rust en ruimte voor vragen en een gezellig praatje. Tijdens de bevalling heeft Lieke mij super fijn begeleid en geholpen! En ook in de week erna hebben we haar nog regelmatig gezien en gesproken, heel fijn al die goede zorgen! Lieve dames, super bedankt voor jullie fijne en kundige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling! Wanneer er een volgend kindje komt weten we jullie zeker weer te vinden!
Lieve groetjes, Mèlanie (en Robbert en Casper!)
Chantal
2382016
Na een heftige eerste bevalling wat uiteindelijk op een spoedkeizersnede uitdraaide, was ik erg angstig voor de tweede. Mede door alle fijne gesprekken met Judith en ons bevallingsplan is de tweede bevalling/ keizersnede mij heel erg meegevallen. Ik wil jullie allemaal, maar mede Judith, onwijs bedanken voor alle goede zorgen! Dames ga zo door!!
Chamilla Prins
1382016
Lieve dames, jullie hebben mij bijgestaan bij het krijgen van mijn 4 geweldige kinderen. Bij ons vijfde kindje was jullie betrokkenheid en zorg zoals wij gewend waren kundig en gezellig! Judith en Leonie bedankt voor de gezellige controle afspraken:) Lieke bedankt dat je er weer bij was bij de bevalling van Elias. Mijn laatste bevalling is een zeer mooie herinnering!! Bedankt lieve dames!
Marjolijn
2062016
Dankzij deze geweldige en zeer vakbekwame dames ben ik probleemloos door mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd geloodst. Ik had vele angsten en alles was bespreekbaar. De controles waren fijn en gezellig. En uiteindelijk ben ik thuis bevallen, zonder pijnbestrijding. Mede dankzij Leonie en Michelle, die erbij waren toen onze prachtige, lieve zoon Gijs het levenslicht zag. Tim en ik kijken er tevreden en met warme gevoelens op terug. Hopelijk tot ziens (wie weet, wie weet), want ik mis de gezellige afspraken! ;)
Debby
162016
Wat een goede zorgen, en wat voel je je bij jullie allemaal vertrouwd! Op verschillende locaties een spreekuur, dus heel praktisch. Tijdens mijn bevalling goed bereikbaar en snel te hulp geschoten, maar vooral ook daarna super behulpzaam en geïnteresseerd. Jullie kwamen langs in het ziekenhuis, bij ons thuis, heel prettig! Zo kon ik extra genieten van mijn zwangerschap, kraamtijd én daarna! Bedankt voor alles dames!:-)
Vienna
2352016
Helaas mochten jullie niet bij mijn bevalling zijn ivm placenta praevia heeft de gynaecoloog mijn zwangerschap na 28 weken overgenomen!
Super lieve en zorgzame vrouwen niks is te veel en staan altijd voor je klaar, in voor een dolletje wat wij erg belangrijk ook vonden!! Na controle gedaan door Michelle erg gezellig en vertrouwd mocht er nog iets zijn kan je ze gewoon nog steeds er mee lastig vallen!! ;-)
Bedankt voor de goeie zorg dames!!
Danique
1952016
Met 30 weken zwangerschap verhuisde mijn man en ik van Amsterdam naar Blaricum.
Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze praktijk. Iedereen is erg vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.
Wat ik vooral het mooie vind is dat ze met je mee gaan in jouw fase van je zwangerschap maar dus ook in je bevallingsfase en je kraamtijd. Ze geven je de informatie die je op dat moment nodig hebt waardoor je niet overspoeld word.
Ik heb mij ten alle tijde welkom, begrepen en geholpen gevoeld. En dat vind ik belangrijk! :)
Jennifer
1752016
Vanaf de eerste afspraak/ontmoeting voelde ik me thuis bij de praktijk van Judith Govers. Een fijne omgeving met (alle 4) zeer kundige, aardige en leuke verloskundigen. Bij elke afspraak werd en ruim te tijd genomen en werd je professioneel te woord gestaan (naast het feit dat er ook veel gelachen werd). Mijn bevalling ging (net als bij de eerste) heel vlot. En wat was ik blij dat Leonie me er rustig en goed doorheen coachte. De rust en kordaatheid zijn zo prettig als je als vrouw ligt te bevallen. Mijn ervaring is meer dan positief; heb aan mijn hele zwangerschap een hele goede herinnering overgehouden hierdoor. Ook een extra pluim voor Bonny die altijd lief, zorgzaam en snel ons hielp en te woord stond. Mijn dank is groot aan jullie allemaal en keep up the good work ! Liefs, Jennifer
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag