Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Yvonne Mencke
14102015
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en zeer persoonlijke en betrokken behandeling! Ook de bezoekjes van Lieke en Judith na de bevalling waren erg prettig! Dat ons een kindje al snel een zwaargewicht bleek te zijn werd heel goed gemonitord. Heel erg blij waren wij dan ook met de zeer ervaren Lieke. Dankzij Lieke en haar speciale techniek kon onze zoon van 4615kg zonder problemen geboren worden... Hadden we Lieke maar gekend bij de geboorte van onze eerste!!
Laura Nijland
12102015
We zijn altijd goed ontvangen tijdens alle consulten en er is voldoende tijd geweest voor alle vragen die wij wilden stellen. De praktijk is goed bereikbaar, ook tijdens de vakanties.
Ik kijk goed terug op de bevalling, met dank aan de begeleiding van Leonie en onze kraamverzorgster Manon. Kortom: zeer goede zorg tijdens de zwangerschap en bevalling!

Astrid Van Os - Versteeg
7102015
Beste Dames,
Bedankt voor jullie goede zorgen voor en tijdens de bevalling!
Toppers!!!

Groetjes,
Astrid
Nienke
3092015
Lieve Leonie, Judith en Lieke
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en ook tijdens mijn bevalling. Er is op de juiste momenten de juiste beslissing genomen. We zijn erg blij met de manier waarop we zijn bijgestaan. Liefs Nienke, Richard en Matthijs
Helena
3092015
Lieve Judith, Lieke en Leonie,
Heel erg bedankt voor de goede zorgen, heb genoten van jullie rust en vertrouwen. En ben ook toen het er echt op aan kwam erg goed en snel door jullie team bijgestaan, dit heeft heel erg veel voor me betekend.
Liefs,
Helena
Esther Oosting
2492015
Door complicaties tijdens mijn zwangerschap waren de controles die ik bij jullie heb gehad erg emotioneel; het was erg fijn om mijn verhaal (en tranen) bij jullie kwijt te kunnen en jullie meeleven was een grote steun. Toen ik na een tijdje voor mijn controles naar het AMC moest heb ik jullie warmte en persoonlijke benadering enorm gemist!! Gelukkig heb ik jullie na de geboorte van Milou weer een aantal keren mogen meemaken (zodat ik jullie uiteindelijk ook allemaal heb leren kennen).
Jullie hebben een zware tijd een stukje verlicht. Heel erg bedankt voor alles!!
Alexander en Mariƫlle
2682015
Lieve Dames,
Onze dochter is al weer bijna drie maanden oud, en we wilde nog graag in het gastenboek schrijven hoe blij me met jullie zorg waren. Leonie je heb ons super geholpen tijdens de bevalling, al was je er tijdens de geboorte er van Isabelle niet bij omdat we uiteindelijk in het ziekenhuis zijn bevallen. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle lieve en goede zorg die jullie ons gegeven heeft. Mocht er in de toekomst nog een kleine spruit komen, komen we zeker weer bij jullie terug. Groeten Alexander, Isabelle en Mariƫlle
Esther
2182015
Dag dames,

Via deze weg nogmaals dank voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en Leonie in het bijzonder dank voor al je goede zorgen tijdens de nachtelijke bevalling ;-) Cas doet het super, wie weet tot ziens!
Lieve groetjes van de familie Veerman
Miranda en Esther
1182015
Beste Lieke, Judith en Leonie,

Bedankt voor de prettige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Het was altijd leuk en fijn om bij jullie langs te komen.

Wie weet zien jullie ons terug...

Milan doet het fantastisch, het is een heel tevreden mannetje dus dat is
echt genieten.

Vriendelijke groet,

Miranda en Esther
Irene
1472015
Lieve dames,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en begeleiding tijdens mijn zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Lieke in het bijzonder voor een goeie en mooie bevalling, Jullie zijn een Top Team.

Bedankt voor alles!

Groetjes Irene en Gideon van de Pol
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag