Menu
https://www.baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Irene
1472015
Lieve dames,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en begeleiding tijdens mijn zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Lieke in het bijzonder voor een goeie en mooie bevalling, Jullie zijn een Top Team.

Bedankt voor alles!

Groetjes Irene en Gideon van de Pol
Marloes
2362015
Lieve dames,

Heel erg bedankt voor de begeleiding en de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap!
Lieke, ik ben vaak bij jou op controle geweest. En wat was dat altijd fijn.
Judith, dankzij jou is mijn bevalling thuis super goed gegaan! Wat was ik blij dat jij er was en wat heb je me er goed doorheen geholpen!
Bedankt voor alles!

Groetjes Marloes Molenaar- van der Ploeg
Eveline
262015
Wil jullie bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen 9 maanden dat ik bij jullie in de praktijk ben geweest. Leonie, jij vooral bedankt ben bij jou de meeste keren geweest op controle. Helaas was je niet bij mijn bevalling aanwezig om te helpen maar heb het wel als heel prettig ervaren hoe je hebt meegeleefd met mijn zwangerschap en de zorg daarna. Bedankt daarvoor en succes verder in de praktijk.

Liefs van Eveline Berkholst
Jeffrey, Sheila en Aiden
2752015
Lieve dames,
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding en grote betrokkenheid de afgelopen negen maanden. Mede dankzij jullie was deze tijd nog mooier. Ik wil Lieke in het bijzonder bedanken voor de fijne thuisbevalling en haar adviezen daarna. Wie weet tot ziens!
Liefs familie Wilbrink
Lina
1652015
Ontzettend fijne begeleiding gehad, van alle dames maar door Judith en Leonie in het bijzonder.

Liefs Lina,Laila
Coen&Diana Rebel
652015
Na de geboorte van ons eerste kind (ziekenhuis geboren) waren we al erg tevreden over deze praktijk. Het contact was altijd leuk en gewoon 'normaal' en ze zijn altijd erg betrokken. Bij de tweede zwangerschap uiteraard weer bij deze praktijk. Dit keer een thuisbevalling waarbij Lieke ons super geholpen heeft en de bevalling zeer voorspoedig verlopen is. Na de bevalling nog regelmatig contact gehad en geen vraag was teveel. Bedankt voor alles! Gr. Coen, Diana, Feline en Liva Rebel
Nina van der Veen - Wienneke
2342015
Lieve dames,
Dank jullie wel voor alle goede zorgen!
Judith wat super dat jij mij hebt geholpen bij de bevalling! Wat was dit een fijne ervaring en te leuk om dat jij ook mn jongste broertje ter wereld hebt geholpen :-)
Bij de volgende zien jullie ons zeker terug!!!!!

En jullie zien mij nog op de nacontrole :-)

Groetjes Patrick, Aiden & Nina vd Veen
Martje
242015
Ontzettend fijne begeleiding gehad, van alle dames maar door Judith en Leonie in het bijzonder. In deze praktijk heb ik me altijd thuis en welkom gevoeld en je kan werkelijk alles aan ze vragen of vertellen.
Ik kan iedereen deze praktijk van harte aanbevelen.
Liefs Martje, Joris en nu ook Sam
Kiki
2422015
Erg fijne ervaring gehad!
Fijn dat je dag en nacht kunt bellen! Ook de nacontrole is super, ik ben prematuur bevallen, zowel in het ziekenhuis als erna bezoek gehad van Lieke en Judith!

Larissa Houwing
2322015
Na een voorbeeldige zwangerschap met superbegeleiding van het team, toch een bevalling gehad die tegenviel, maar Lieke heeft me fantastisch geholpen!
Ladies, ik zal jullie blijven aanbevelen....bedankt voor de goede zorgen!
Liefs,
Larissa
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag