Menu
https://www.baby2b.nl/verloskundige-huizen
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Verloskundige Huizen

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd!
Woon je in Huizen en ben je op zoek naar een verloskundige; Je bent bij ons van harte welkom!

Ons praktijkadres is Ambachtsweg 46 in Huizen. Mocht het je beter uitkomen om op een van de andere spreekuurlocaties te komen, dan kan dat natuurlijk ook. Andere spreekuurlocaties zijn in Blaricum, Eemnes en Laren. Wij houden spreekuur van maandag tot en met donderdag en houden ook avondspreekuren.

Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer:

035-5268120.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Klik dan hier.

Verloskundecentrum

Wij zijn Verloskundecentrum Judith Govers. We werken met een klein team van 4 verloskundigen en 1 assistente en staan jullie graag bij in deze bijzondere periode en zullen samen met jullie uitzien naar de komst van jullie kindje.

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je direct contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Uiteraard plannen we ook echo's in.

Je kunt bij ons terecht voor: Zwangerschapszorg (1-op-1-controles), Centering Pregancy, de bevalling (thuis én in het ziekenhuis), (pret)-echografie, lactatiekunde, babymassage, kinderwensspreekuur, avondspreekuur. Daarnaast organiseren we nog veel meer activiteiten op ons centrum.


Gastenboek

In ons gastenboek lees je alle reacties van de afgelopen periode. Heb je zelf een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Ons gastenboek

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag