https://www.baby2b.nl/voor-jou/_449_n__29_NL_156_____
Spoedgeval? Bel direct: 035 - 52 68 120
Wil je je aanmelden?
 
28 mrt 2020
Om je een hart onder de riem te steken en nieuwe info over de Centering Pregnancy bijeenkomsten
een-video-van-judith-voor-jullie
25 mrt 2020
Wat is het jammer dat we elkaar zo weinig kunnen zien!
corona-nieuws-25-3-2020
23 mrt 2020
Info over de zwangerschap en de do`s en dont`s op ons centrum
nieuwsbrief-corona-virus
3 mrt 2020
coronavirus
14 jan 2020
stage-maxime-welie
18 nov 2018

Graag herinneren we je aan de informatiemarkt aanstaande donderdag van 19.00-21.00u die Verloskundecentrum Judith Govers speciaal voor jou heeft georganiseerd! Jij komt toch ook?

Naast onze eigen aanwezigheid komen er maar liefst 11 personen die iets voor jou kunnen betekenen in deze bijzondere periode van je/jullie leven. 

Heb je inspiratie nodig? Naast het feit dat het een gezellige avond wordt…

  • Aan de klinisch verloskundige kun je al je vragen kwijt over de bevalling in het ziekenhuis.
  • De diëtiste helpt je graag bij vragen over gezond eten, niet teveel aankomen in de zwangerschap of helpt je op weg bij gezond eten als je baby wat ouder is.
  • Ben je benieuwd wat hypnobirthing kan betekenen voor jouw bevalling? Hypnobirthing richt zich op ontspanning: als je ontspant, komen endorfines vrij, die net als morfine, zorgen dat je veel minder pijn hebt.
  • De (bekken-)fysiotherapeute kan je helpen bij bekken- en rugklachten, maar verzorgt ook cursus voor zwangere vrouwen en voor als je bevallen bent.
  • Wil je fit blijven of worden tijdens je zwangerschap zodat je de bevalling aankan? Ga dan sporten! Wij moedigen je graag aan. DeRuiterPT heeft voor zwangeren en pas bevallen vrouwen een speciaal ontwikkeld programma die je hierbij goed helpt.
  • Weet jij al hoe je een doek moet knopen waarin je je baby kan dragen? Ideaal… altijd gezellig bij jou en je handen heb je ondertussen vrij. De draagdoekconsulente doet het je voor, als je naar huis gaat, heb jij dit onder de knie.
  • Communiceren met je baby? Niet alleen Dunstanbabytaal maakt dit mogelijk, maar ook babymassage is een vorm van communicatie die jij, je partner, maar ook andere betrokkenen kunnen leren!
  • Geen idee wat een osteopaat kan doen voor jouw baby? De osteopaat wordt regelmatig bezocht door ouders van een baby die niet lekker in zijn vel lijkt te zitten of veel huilt. Nu is je kans om in contact te komen, zodat jij weet waarop je moet letten.
  • Dan kun je ook nog terecht bij kraamzorg, je kunt ons eens aanschieten voor vragen die je steeds op het spreekuur vergeet of over de 3D-pretecho, wellicht heb je behoefte om meer informatie over borstvoeding te krijgen omdat je wel hebt gehoord dat dit de beste voeding is voor jouw baby, maar je weet eigenlijk niet waarom: de lactatiekundige helpt je graag op weg!

Tijdens de avond kun je je naam op een papiertje achterlaten in een box. We verloten onder alle deelnemers 2 zwangerschapsmassages van een half uur! In week 48 (1 week erna) zullen we per mail bekend maken wie dit heeft gewonnen.

We geven iedereen de mogelijkheid om te doneren aan Fonds Goed Geboren(in de speciale donatiebox—> neem je wat contact geld mee?). Dit fonds financiert wetenschappelijk onderzoek dat ervoor zorgt dat zoveel mogelijk baby’s in Nederland gezond ter wereld komen. Iedere zwangerschap verdient een goede afloop! Met meer kennis over de oorzaken en behandeling is naar schatting een kwart van de babysterfte in Nederland te voorkomen. De overheid heeft de laatste jaren flink bezuinigd op het budget voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Daarom heeft Fonds Gezond Geboren hulp nodig van particulieren, van ouders en grootouders. Steun ons en help babysterfte in Nederland te verminderen. Want een gezond geboren baby, dat gun je toch iedereen?

 

We hopen je te zien aanstaande donderdag! Het zou fijn zijn als je je wilt aanmelden (informatiemarkt@baby2b.nl) maar als dit niet lukt, ben je ook van harte welkom!

Neem je je partner, een vriendin of moeder mee? Gezellig!

 

9 feb 2018
Nu ook op ons centrum: Zwangerschapsmassage
zwangerschapsmassage
1 jan 2015
Klik op `lees meer`. Je komt dan automatisch op onze nieuwspagina.
wil-je-meer-nieuws-lezen
15 nov 2016
Vanaf heden gaan we elke week op dinsdag een nieuwe release uit doen om jullie te voorzien van nieuws, leuke weetjes, feiten, tips, etc. 
jippie-onze-blog-is-live
14 jun 2016
Wij zijn heel TROTS om te kunnen laten weten dat wij, als eerste praktijk in deze regio, deze vorm van zwangerschapscontroles vanaf oktober gaan aanbieden op onze praktijk!!!
centering-pregnancy
25 apr 2015
De overheid moet het mogelijk maken dat ouders na de geboorte van hun baby een jaar lang verlof kunnen nemen.
hoogleraar-pleit-voor-ouderschapsverlof-van-1-jaar
4 feb 2015
.... doordat baby`s die verkeerd om in de baarmoeder liggen vaker vanaf de buitenkant worden gedraaid.
het-aantal-keizersnedes-in-nederland-is-flink-gedaald
16 okt 2014
Vrouwen die een baby krijgen, mogen vanaf 1 januari vier van de tien weken bevallingsverlof flexibel inzetten.
vrouwen-kunnen-bevallingsverlof-flexibel-inzetten
16 okt 2014
In oktober waren Judith en Leonie op een symposium over integrale geboortezorg. Dit gaat over een nieuwe inrichting van de geboortezorg waarbij de nadruk ligt op samenwerking tussen de verloskundige hulpverleners waarbij de zwangere vrouw leidend is. We hebben hier een aantal interessante feiten gehoord.
symposium

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Contact