https://www.baby2b.nl/welkom-anne-wil/_449_n__29_NL_186
Spoedgeval? Bel direct: 035 - 52 68 120
Wil je je aanmelden?
 
29 jul 2019

Vanaf vandaag, 29 juli 2019, is Anne-Wil Elderhorst bij ons aanwezig om samen te werken.
Anne-Wil is verloskundige en is afgestudeerd in België. Het diploma dat zij daar haalde is volledig erkend in Nederland. Echter, de werkwijze in Nederland verschilt nogal van de Belgische werkwijze. Denk aan de zelfstandigheid van een Nederlandse verloskundige, de thuisbevalling en de risicoselectie.

Ann-Wil zou graag in Nederland verloskundige zijn en neemt het serieus dat zij één en ander moet ontdekken, leren en zich eigen moet maken. Dat komt ze bij ons doen. Naderhand, we hebben het dan over het najaar, is het de bedoeling dat Anne-Wil bij ons komt werken. Dit geeft ons de gelegenheid om haar eigen te maken met ons Verloskundecentrum, de regionale werkafspraken, de collega’s in onze geboortezorgketen en met het Nederlandse systeem.

Anne-Wil gaat met ons mee tijdens spreekuur, bevallingen en zal zelfstandig kraamvisites rijden. Wellicht zul je haar aan de telefoon treffen. Anne-Wil heeft al vele baby’s op de wereld geholpen en heeft een grote passie voor het vak. Vandaar dat zij bij ons van harte welkom is om een goede Nederlandse verloskundige te worden!

We gaan ervan uit dat deze samenwerking voor iedereen een aanwinst in de praktijk zal zijn! Natuurlijk staan we altijd klaar om jouw vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Namens Verloskundecentrum Judith Govers,
Judith, Leonie, Ellen & Bonny.

9 feb 2018
Nu ook op ons centrum: Zwangerschapsmassage
zwangerschapsmassage
1 jan 2015
Klik op `lees meer`. Je komt dan automatisch op onze nieuwspagina.
wil-je-meer-nieuws-lezen
15 nov 2016
Vanaf heden gaan we elke week op dinsdag een nieuwe release uit doen om jullie te voorzien van nieuws, leuke weetjes, feiten, tips, etc. 
jippie-onze-blog-is-live
14 jun 2016
Wij zijn heel TROTS om te kunnen laten weten dat wij, als eerste praktijk in deze regio, deze vorm van zwangerschapscontroles vanaf oktober gaan aanbieden op onze praktijk!!!
centering-pregnancy
25 apr 2015
De overheid moet het mogelijk maken dat ouders na de geboorte van hun baby een jaar lang verlof kunnen nemen.
hoogleraar-pleit-voor-ouderschapsverlof-van-1-jaar
4 feb 2015
.... doordat baby`s die verkeerd om in de baarmoeder liggen vaker vanaf de buitenkant worden gedraaid.
het-aantal-keizersnedes-in-nederland-is-flink-gedaald
16 okt 2014
Vrouwen die een baby krijgen, mogen vanaf 1 januari vier van de tien weken bevallingsverlof flexibel inzetten.
vrouwen-kunnen-bevallingsverlof-flexibel-inzetten
16 okt 2014
In oktober waren Judith en Leonie op een symposium over integrale geboortezorg. Dit gaat over een nieuwe inrichting van de geboortezorg waarbij de nadruk ligt op samenwerking tussen de verloskundige hulpverleners waarbij de zwangere vrouw leidend is. We hebben hier een aantal interessante feiten gehoord.
symposium

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Contact