Menu
https://www.baby2b.nl/wij-gaan-verhuizen/l62c2
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 
27 mei 2021

Wij gaan verhuizen!

Zoals aangekondigd gaan we 31 mei verhuizen.

Alle activiteiten zullen vanaf 1 juni 2021 op het nieuwe adres plaatsvinden. 

Graag verzoeken we je deze mail aandachtig te lezen, zodat ook voor jou onze verhuizing gemakkelijk wordt.

Het nieuwe adres is:
Ambachtsweg 46 

1271 AM  Huizen

Het is ongeveer 1,5 minuut van de huidige locatie. Je kunt dus nog steeds rond dezelfde tijd van huis vertrekken om op tijd bij ons te kunnen zijn. Schrijf je het in je agenda bij de eerstvolgende afspraak? Dat voorkomt onnodige stress;-)  Check ook even of je niet op een andere locatie wordt verwacht, bijvoorbeeld de Blaricummermeent? Locatie Huizen wordt nu Ambachtsweg. 

Er is bij de nieuwe locatie voldoende parkeergelegenheid. Naast het pand zijn er een aantal plekken voor Verloskundecentrum Judith Govers gereserveerd. We vragen je daar gebruik van te maken. 

Bij de voordeur moet je aanbellen (zie foto). 

Blader direct naar boven: dan zie je ons meteen: Verloskundecentrum. Selecteer en druk op OK. De deur zal op afstand worden geopend.

Je komt nu in de centrale hal. Neem plaats, pak gerust koffie, thee of water. Wij zullen je vanuit deze ruimte komen halen als je aan de beurt bent.

We hopen jullie vanaf deze locatie nog beter van dienst te kunnen zijn. We verheugen ons op het geven van zwangerschapscursussen na de zomer in onze cursusruimte (laten we hopen dat COVID-regels dit toelaten) en op gezellige, maar doeltreffende tijd met jou!

Uiteraard zijn alle suggesties welkom! Heb je ideeën of ongemak ondervonden door deze verhuizing? Laat het ons weten. Uiteraard proberen we alles in goede banen te leiden. We zijn er ook om met je mee te denken als het niet gaat zoals je zou mogen verwachten. 

Samen staan we sterk!

Tot gauw op de nieuwe locatie!

Namens het team, 

Judith Govers

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag